Πανελλήνια Νεανικά 4ος-5ος και 6ος γύρος

neanika13-chess-rio-r1Μόνο ο Σταμούλης Νούτσος συνέχισε με νίκη στην 4η αγωνιστική των Πανελλήνιων ατομικών πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων που διεξάγονται στο Ρίο. Ο Σταμούλης επικράτησε του Γιώργου Δασκαλάκη και επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Χρήστος Καρζιάς.

Στα κορίτσια κάτω των 10 η Αναστασία Πραματευτάκη έκανε ισοπαλία με την Μπέτυ Στρατή και στον 4ο γύρο θα κοντραριστεί με λευκά με την Μαγδαληνή Μιχαηλίδου.

Τέλος, η Λουκία Πραματευτάκη ηττήθηκε από την Αθανασία Χρυσαγγέλου με μαύρα για τον τέταρτο γύρο της κατηγορίας των κοριτσιών κάτω των 12, ενώ την ήττα γνώρισε και η μεγάλη της αδερφή, Ασπασία, από την Φωτεινή Παπαγεωργίου, στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16.

Η πρώτη για τον 5ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ιωάννα Βασιλείου, ενώ η δεύτερη στον 4ο γύρο στην κατηγορία της παίρνει bye.

Update: Με νίκες προχώρησαν στον πρωινό γύρο οι αθλητές μας Νούτσος και Πραματευτάκη Λουκία! Τα σχετικά ζευγάρια του 6ου γύρου είναι: Νούτσος – Ατματσίδης και Λουκά – Πραματευτάκη. Ο απογευματινός γύρος ξεκινά στις 17:00.

Comments are closed.