Δευτεραθλήτρια Ελλάδας η Λουκία!

Ατομικά Νεανικά σκάκι 2014Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Λουκία Πραματευτάκη, στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων που ολοκληρώνονται σήμερα στο Ρίο Πατρών. Η Λουκία αγωνίστηκε στην κατηγορία των κορασίδων έως 14 ετών και κατέλαβε τη 2η θέση ανάμεσα σε 24 διαγωνιζόμενες απ’ όλη την Ελλάδα.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα 9 γύρων η αθλήτριά μας σημείωσε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, συγκεντρώνοντας έτσι 6,5 βαθμούς. Μάλιστα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από τη 2η θέση που κατέλαβε τελικά, μιας και είχε κερδίσει την πρωταθλήτρια Ανθή-Μαρία Βοζινάκη της ΣΑ Χανίων, στο μεταξύ τους παιχνίδι!

Την τελική βαθμολογία, τα επιμέρους αποτελέσματα, φωτογραφίες από το χώρο των αγώνων αλλά και τις παρτίδες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε επίσης από τις Ασπασία και Αναστασία Πραματευτάκη, στις κατηγορίες των κορασίδων έως 16 και 12 αντίστοιχα, με ανάμικτα αποτελέσματα. Και οι δύο βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και συγκέντρωσαν 3 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Comments are closed.