Η Τελευταία Αγωνιστική

κύπελλο παμπαίδων -10 Αττικής 2015 ΕΕΣ ΚορυδαλλούΆλλη μια μαραθώνια αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Η τελευταία Κυριακή μας βρήκε όπως πάντα στις σκακιέρες, να αγωνιζόμαστε σε τρία μέτωπα.

Στο Κύπελλο Παίδων έως 14 ετών, ο Σύλλογός μας κυνήγησε την τρίτη θέση εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΦΟΝ Ηρακλείου, όπως επίσης και στο Κύπελλο Παμπαίδων έως 10 ετών στη Ν. Ιωνία με αντίπαλο την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας.

Στο Κύπελλο Παίδων αγωνίστηκαν οι: Πραματευτάκη Λουκία, Μαστέλλος Γεώργιος, Δημητροκάλλης Παναγιώτης, Πραματευτάκη Αναστασία, Τσορμπατζόγλου Ιωάννης, Χατζηδάκης Ιάσονας και Σπηλιωτόπουλος Δημήτριος. Η ομάδα μας πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με 4 νίκες και μία ήττα και ισοβάθμησε στην 3η θέση!

Στο Κύπελλο Παμπαίδων αγωνίστηκαν οι: Μαστέλλου Ειρήνη, Κατσίπης Ιωάννης, Γιαννακάκης Μιλτιάδης, Σπηλιωτόπουλος Δημήτριος, Μπραΐμης Χρήστος, Μπραΐμης Γεώργιος, Κατσίπη Χριστίνα και Καραουλάνης Γεράσιμος. Η ομάδα μας κατάφερε να σημειώσει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα.

Το Πρωτάθλημα Γυναικών έκλεισε με εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι εξής σκακίστριες (3μελής ομάδα): Πραματευτάκη Ασπασία, Φραγκούλη Βασιλική, Καζαντζίδη Αντελίνα και Πραματευτάκη Αναστασία.

Στο σύνολο 17 παιδιά από 8 μέχρι 20 ετών έπαιξαν αγωνιστικό σκάκι, ασχολήθηκαν με το σκάκι ως αθλητικό αγώνισμα, όπως άλλωστε θα έπρεπε να είναι και η αποστολή κάθε σωματείου που σέβεται το σκοπό του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που έλαβαν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και εκπροσωπώντας τα “χρώματα” του Συλλόγου στην Αττική.

Comments are closed.