Με το “δεξί” στο Κύπελλο Μπίκου!

ΕΕΣ Κορυδαλλού σκάκι κύπελλο ΜπίκοςΞεκίνησε χθες Κυριακή 03-11-2013 η μαζικότερη σκακιστική διοργάνωση της Αττικής, σε επίπεδο συλλόγων. Το αναβαθμισμένο κύπελλο Σπύρου Μπίκου, το οποίο διεξάγεται πια σε τρεις ομίλους, εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές ομάδων και παικτών εδώ και δεκαετίες! Στους τρεις ομίλους της διοργάνωσης ρίχνονται στη μάχη της σκακιέρας 38 εξάδες και 40 οκτάδες σκακιστών!

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στο Β΄ Όμιλο που διατηρεί την κλασσική οκταμελή σύνθεση, αλλά και στον Γ΄ όπου η σύνθεση είναι εξαμελής.

ΕΕΣ Κορυδαλλού σκάκι κύπελλο ΜπίκοςΣτον πρώτο γύρο αγωνίστηκε μόνο η οκτάδα, μιας και η 2η ομάδα εξαιρέθηκε από την κλήρωση λόγω των υποχρεώσεών μας στο νεανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Οι αντίπαλοί μας ήταν το φιλικό σωματείο του ΑΣ Πέρα από το Παλιό Φάληρο. Η συνάντηση ήταν αμφίρροπη και κρίθηκε εν πολλοίς στην “τυχερή” νίκη από χρόνο στην πρώτη σκακιέρα. Τελικό αποτέλεσμα 5-3 για το Σύλλογό μας. Ας ελπίσουμε και τα δύο σωματεία να έχουν καλή συνέχεια στη διοργάνωση! Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Πανιώνιο εκτός έδρας και δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα αφού ηττήθηκε με 4-2. Την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνονται οι συναντήσεις της διοργάνωσης με τον 6ο γύρο.

Comments are closed.