Έναρξη σεζόν 2023-2024

σκάκι Κορυδαλλός προπονήσεις εγγραφές

Η σκακιστική “σεζόν” ξεκινά και αυτό το Σεπτέμβριο με πολλή όρεξη για παιχνίδι! Μπορεί το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι να αργεί ακόμα να πάρει εμπρός, όμως οι εγγραφές για τα νέα παιδιά και τους “παλιούς” μαθητές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η πρώτη συνάντηση για εγγραφές στα τμήματα του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 με 20:00 στο εντευκτήριό μας Μαλαγαρδή 9, Κορυδαλλός κοντά στην πλατεία Μέμου. Την ίδια ώρα επίσης και το επόμενο Σάββατο θα δεχόμαστε εγγραφές!

Όλοι όσοι επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο κορυφαίο πνευματικό άθλημα, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονήσεων είτε από κοντά τις ώρες και μέρες που αναφέρονται πιο πάνω, είτε με email: eeskorydallou@gmail.com, είτε τηλεφωνικά 693 4181 563 Γιάννης Κατσίρης.

Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και όλες τις δυναμικότητες. Συγκεκριμένα εκτός από τα παιδικά τμήματα που κάθε χρόνο αποτελούν τη μερίδα του λέοντος στο χρόνο των προπονήσεων, φέτος θα προχωρήσουμε στη δημιουργία τμημάτων ενηλίκων, τόσο αρχαρίων όσο και πιο προχωρημένων.

Τα περισσότερα τμήματα (εξαιρούνται τα νήπια) περιλαμβάνουν δύο μέρες προπονήσεων και μία μέρα αγώνων (Κυριακή πρωί). Το κόστος της συνδρομής είναι 20 ευρώ / μήνα.

Να ευχηθούμε σε όλους μια καλή σκακιστική και παραγωγική χρονιά, με πολλές επιτυχίες!

Comments are closed.