Μεταβατική περίοδος 2013-14

ΕΕΣ Κορυδαλλού σκάκιΗ σεζόν 2013-14 θα μείνει στην ιστορία του Συλλόγου μας σαν μια μεταβατική περίοδος. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού πήρε την απόφαση, ύστερα από 18 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην Α΄ Εθνική κατηγορία, να επιστρέψει αποκλειστικά σε λειτουργία τμημάτων υποδομής. Η πρώτη ομάδα του Συλλόγου απομακρύνεται προσωρινά από το προσκήνιο και δίνει τη θέση της στις ακαδημίες του συλλόγου.

ΕΕΣ Κορυδαλλού σκάκιΗ απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, αλλά στην παρούσα φάση κρίθηκε από όλα τα μέλη της διοίκησης ως αναπόφευκτη. Η χρονιά 2013-14 σηματοδοτεί την επιστροφή στη Β΄ Εθνική κατηγορία αλλά ταυτόχρονα και την επιστροφή στην σκακιστική ανάπτυξη. Κλείνουμε μια χρονιά που από άποψη συμμετοχής σε προπονήσεις και αγωνιστική δραστηριότητα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

ΕΕΣ Κορυδαλλού σκάκιΤη φετινή χρονιά παρακολούθησαν τις προπονήσεις του συλλόγου 28 παιδιά, ενώ λειτούργησε κανονικά το τμήμα ενηλίκων με 8 συμμετοχές! Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλειονότητα των μαθητών του συλλόγου συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου. 20 από τα 28 παιδιά έχουν ήδη Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας καθώς και 5 στους 8 ενηλίκους.

Η πρόβλεψη για το μέλλον είναι αισιόδοξη, ο ΕΕΣ Κορυδαλλού θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προάγοντας το σκάκι και τα αθλητικά ιδεώδη.

Comments are closed.