Τουρνουά “χωρίς δελτίο” αποτελέσματα

σκάκι τουρνουά κορυδαλλός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά “χωρίς δελτίο” το Σάββατο 6 Ιουνίου στο εντευκτήριο του ΕΕΣ Κορυδαλλού, Μαλαγαρδή 9 (κοντά στην πλατεία Μέμου).

Στο τουρνουά συμμετείχαν 32 παιδιά και γονείς, ενώ 10άδες ακόμα φίλοι του Συλλόγου παρακολούθησαν ως θεατές τους αγώνες. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους αθλητές μας, που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του Συλλόγου μας, ώστε να εκπληρώνει όσο καλύτερα μπορεί το σκοπό του.

Με τη νέα σεζόν οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας θα πολλαπλασιαστούν, τόσο σε επίπεδο προπονήσεων όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Στόχος του σωματείου είναι να διαδοθεί το αγωνιστικό σκάκι και να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τα οφέλη που μόνο οι “σοβαρές” παρτίδες μπορούν να προσφέρουν.

σκάκι τουρνουά κορυδαλλός

Το τουρνουά “χωρίς δελτίο” πέρα από το ότι αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, έδωσε τη δυνατότητα στους γονείς να δουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σε διοργανώσεις τύπου σχολικών πρωταθλημάτων. Ο παράγοντας τύχη, που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει σχέση με ένα κατ’ εξοχήν τεχνικό παιχνίδι όπως το σκάκι, είναι καθοριστικός.

Ακολουθεί η τελική βαθμολογία:

σκάκι τουρνουά κορυδαλλός

 

 

 

Comments are closed.